Velkommen til Saksild Skole og Børnehus

Vi er en landsbyskole beliggende i smukke og landlige omgivelser - 5 km øst for Odder og med 22 km til Århus.

Vi består af et Børnehus med pt. 26 børn fra 3 - 6 år, Skole med 140 elever fra 0. - 6. kl. med tilhørende Skolefritidsordning for 0. - 3 kl og Juniorklub for 4. - 6. kl. Siden 01.01.16 har vi også dagplejen i Saksild tilknyttet. Vi har et dejligt gæstehus ved vores legeplads, som dagplejerne benytter som legestue og hvor vi i rolige og trygge omgivelser kan tilbyde pasning af dagplejebørnene når deres faste dagplejer har ferie m.m.

Vi er omgivet af skøn natur med gåafstand til både skov og strand, som vi prioriterer højt at benytte -  på udeture med børnehaven, udeskole og diverse udflugter m.m. Vi har gode udenoms faciliteter med nye legepladser, skolegård med mulighed for forskellige lege samt en nyetableret multibane.
Vores  bygninger er tidssvarende og moderne - bl.a. med interaktive tavler i alle klasselokaler.  Vi glædes dagligt over at kombinere læring med et digitalt afsæt hvor hver elev har en iPad.

Anne Grau den 20-09-2017
    Til alle elever, forældre og ansatte.

I skal vente med at opdatere iPads til det nye iOS 11.- det er fordi udbyderne af apps, lige skal lave opdateringer på deres app først. Det betyder at vi pt. Ikke kan arbejde i forskellige Apps, hvis der er opdateret, så vent venligst.

I skal nok få besked når det er tid.
    venlig hilsen Anne Grau
    Charlotte Kristiansen den 18-09-2017
    Fredag den 6. oktober får vi besøg af BørneMobilen - BørneTelefonen på hjul

Børns vilkår har siden 1977 arbejdet for bedre vilkår for alle børn i Danmark. Siden 1987 har de haft en rådgivning for børn og unge (BørneTelefonen) hvor de i dag taler eller skriver med omkring 110 børn om dagen. Det har givet dem stor indsigt i Børn og unges trivsel.

Læs i vedhæftede materiale fra Børns Vilkår om deres besøg her.

Ingrid Skalkhøj den 18-09-2017
    Se de vedhæftede filer fra årets første elevrådsmøde.

Skoleudflugt

Hele skolen på tur til Århus

Skildpadde skelet Skildpadde skelet
Fredag den 8. september var hele skolen på den årlige skoleudflugt.
Turen gik til Århus med besøg på Naturhistorisk have hvor 0. - 2- kl var på guidet tur i udstillingen om Grønland, med oplæg om hvordan dyr og planter har tilpasset sig de barske vilkår.
3. og 4. kl. på værksted om fugle og flyvning og 5. og 6. kl. på værksted om fisk.
Derefter var vi på rundvisning i Væksthusene hvor vi så kødædende planter, store palmer m.m.
  • 05-10-2017
    Samtaler uden børn · 2A