Velkommen til Saksild Skole og Børnehus

Vi er en landsbyskole beliggende i smukke og landlige omgivelser - 5 km øst for Odder og med 22 km til Århus.

Vi består af et Børnehus med pt. 26 børn fra 3 - 6 år, Skole med 140 elever fra 0. - 6. kl. med tilhørende Skolefritidsordning for 0. - 3 kl og Juniorklub for 4. - 6. kl. Siden 01.01.16 har vi også dagplejen i Saksild tilknyttet. Vi har et dejligt gæstehus ved vores legeplads, som dagplejerne benytter som legestue og hvor vi i rolige og trygge omgivelser kan tilbyde pasning af dagplejebørnene når deres faste dagplejer har ferie m.m.

Vi er omgivet af skøn natur med gåafstand til både skov og strand, som vi prioriterer højt at benytte -  på udeture med børnehaven, udeskole og diverse udflugter m.m. Vi har gode udenoms faciliteter med nye legepladser, skolegård med mulighed for forskellige lege samt en nyetableret multibane.
Vores  bygninger er tidssvarende og moderne - bl.a. med interaktive tavler i alle klasselokaler.  Vi glædes dagligt over at kombinere læring med et digitalt afsæt hvor hver elev har en iPad.

Ingrid Skalkhøj den 14-11-2017
    HUSK
    I næste uge laver elevrådet årets bordtennisturnering for alle elever i 3.-6.kl. Tilmelding på Tårnet i fællesrummet. Vi dyster om at få sit navn på den meget attraktive vandrepokal, hvor alle de tidligere års vindere også står.
    Kom og vær med til en fest omkring bordtennisbordet smiley.

Afhængig af antal deltagere, afholdes kampene i 10 eller 12 pausen. Mere info senere.

Charlotte Kristiansen den 11-10-2017
    SKOLEINDSKRIVNING

Husk
    det er nu tid til at skrive dit barn i skole til august 2018. Der er åben for indskrivning på www.indskrivning.dk og du kan læse mere om skoleindskrivning på linket herunder.

Saksild Skole og Børnehus inviterer endvidere til orienteringsmøde om børnehaveklassen - MANDAG d. 6. NOVEMBER 2017 kl. 16.00 - 17.00. Invitation er på vej.

SKROL

Fin reportage fra skolens arbejde med projekt SKROL - hvor børn lærer med skrot og rollespil

2. kl. digter Eventyr og laver en 2. kl. digter Eventyr og laver en
Du finder reportagen på Odder Kommunes hjemmeside eller Facebook side.
Link til Odder.dk herunder.
  • 28-11-2017
    Samtaler uden børn · 2A