Velkommen til Saksild Skole og Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Om Saksild Skole og Børnehus
Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 140 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus med 32 børn i alderen 0-6 år, en SFO med 60 børn, en juniorklub med 15 børn og 5 dagplejere med i alt 20 børn. Vi har et dejligt gæstehus ved vores legeplads, som dagplejerne benytter som legestue og hvor vi i rolige og trygge omgivelser kan tilbyde pasning af dagplejebørnene når deres faste dagplejer har ferie m.m.  Vi er i alt godt 30 imødekommende ansatte.

Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder. Vi er omgivet af skøn natur med gåafstand til både skov og strand, som vi prioriterer højt at benytte -  på udeture med børnehaven, udeskole og diverse udflugter m.m. Vi har gode udenoms faciliteter med nye legepladser, skolegård med mulighed for forskellige lege samt en nyetableret multibane.
Vores  bygninger er tidssvarende og moderne - bl.a. med interaktive tavler i alle klasselokaler.  Vi glædes dagligt over at kombinere læring med et digitalt afsæt hvor hver elev har en iPad.
Vi prioriterer høj faglighed, tværfagligt fællesskab og så søger vi at løse vanskeligheder i den rækkefølge de opstår og helst i øjenhøjde, med blik for relationen. Vi har fokus på styrkelse af den tidlige sprogstimulering, gode overgange og entreprenørskab som element i udvikling af elevcentreret læring.

Ingrid Skalkhøj den 01-10-2018
    Hej
    Så kom Julemanden på besøg på Saksild Skole. Han havde gaver med til alle klasserne, og som alle ved, så kommer Julemanden kun én gang om året, så de gaver han havde med skal alle hjælpe hinanden med at passe på. Der var bolde til klasserne og også til vores frikvartersreol, så brug dem og læg på plads wink

Se video fra hans besøg her

Vh
    Ingrid
    Charlotte Kristiansen den 10-10-2018
    SKOLEINDSKRIVNING - DER ER ÅBEN FOR TILMELDING TIL 11.01.2018

Husk
    det er nu tid til at skrive dit barn i skole til august 2019.
    Der er åben for indskrivning på www.indskrivning.dk og du kan læse mere om skoleindskrivning på linket herunder.

SE INDBYDELSE TIL INFORMATIONSMØDE ONSDAG DEN 31.10.2018 HERUNDER

Jul på Saksild Skole og Børnehus

Julestemningen er godt på vej i alle afdelinger og der er masser af spændende aktiviteter og måske også nogle julehemmeligheder i gang rundt omkring....... Læs her om lidt af det vi skal nå i december

Nyhed billede
Der er julepyntet i klasser/stuer, fællesrum og mere kommer løbende til.
I løbet af julemåneden skal vi til morgensang på skolen synge julesange og salmer, høre om Jul i Syrien og Tysk, høre historier, se luciaoptog og meget mere.

I børnehaven og dagplejen har der i dag været hhv julefrokost og julehygge i Kulturhuset.
Den 11. dec spiser børnehaven og dagplejer risengrød sammen og måske kommer julemanden på besøg. Drillenisserne er med børnene hjemme på skift og det er ikke småting de laver af løjer.
Den 13 tager børnehavebørnene deres Bedsteforældrene med i Kirke hvor Kirsten læser Juleevangeliet og der skal hygges med boller og saft i sognegården.
Skolen holder juleafslutning den 21.december med gåtur til Kirken hvor vi skal synge julesalmer og 4. kl. vil optræde.

Det er bare lidt af det vi laver i julemåneden. I fotoalbummet herunder kan I løbende følge lidt med - billeder vil blive tilføjet løbende.

Vi søger en skole/støttepædagog ca 25 timer om ugen

Du finder stillingsopslaget her