Velkommen til Saksild Skole og Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Om Saksild Skole og Børnehus
Landsbyordningen i Saksild består af Saksild Skole med 140 elever fra 0.-6. klasse og Saksild Børnehus med 32 børn i alderen 0-6 år, en SFO med 60 børn, en juniorklub med 15 børn og 5 dagplejere med i alt 20 børn. Vi har et dejligt gæstehus ved vores legeplads, som dagplejerne benytter som legestue og hvor vi i rolige og trygge omgivelser kan tilbyde pasning af dagplejebørnene når deres faste dagplejer har ferie m.m.  Vi er i alt godt 30 imødekommende ansatte.

Vi bor smukt, 20 km syd for Århus og 6 km øst for Odder. Vi er omgivet af skøn natur med gåafstand til både skov og strand, som vi prioriterer højt at benytte -  på udeture med børnehaven, udeskole og diverse udflugter m.m. Vi har gode udenoms faciliteter med nye legepladser, skolegård med mulighed for forskellige lege samt en nyetableret multibane.
Vores  bygninger er tidssvarende og moderne - bl.a. med interaktive tavler i alle klasselokaler.  Vi glædes dagligt over at kombinere læring med et digitalt afsæt hvor hver elev har en iPad.
Vi prioriterer høj faglighed, tværfagligt fællesskab og så søger vi at løse vanskeligheder i den rækkefølge de opstår og helst i øjenhøjde, med blik for relationen. Vi har fokus på styrkelse af den tidlige sprogstimulering, gode overgange og entreprenørskab som element i udvikling af elevcentreret læring.

IS den 13-10-2018
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Vindere af elevrådets konkurrence til motionsdagen
    Charlotte Kristiansen den 10-10-2018
    Charlotte Kristiansen den 08-10-2018

Så er der lagt glemt tøj frem på gangen ned mod fællesrummet. Kig forbi - der er rigtigt meget tøj - og efter efterårsferien bliver resterne sendt til genbrug.
    Billedresultat for glemt tøj
    Ingrid Skalkhøj den 01-10-2018
    Hej
    Så kom Julemanden på besøg på Saksild Skole. Han havde gaver med til alle klasserne, og som alle ved, så kommer Julemanden kun én gang om året, så de gaver han havde med skal alle hjælpe hinanden med at passe på. Der var bolde til klasserne og også til vores frikvartersreol, så brug dem og læg på plads wink

Se video fra hans besøg her

Vh
    Ingrid
    Charlotte Kristiansen den 10-10-2018
    SKOLEINDSKRIVNING - DER ER ÅBEN FOR TILMELDING TIL 11.01.2018

Husk
    det er nu tid til at skrive dit barn i skole til august 2019.
    Der er åben for indskrivning på www.indskrivning.dk og du kan læse mere om skoleindskrivning på linket herunder.

SE INDBYDELSE TIL INFORMATIONSMØDE ONSDAG DEN 31.10.2018 HERUNDER

Høstfest i Børnehuset

Torsdag den 30. august har vi fejret Høstfest i Børnehuset. Børnene har medbragt skønne blomster, frugt og grøntsager til stort fællesbord.

Nyhed billede
Der er blevet talt om hvor det forskellige frugt og grønt kommer fra og der er spist fælles frugt. I morgen laves der bålsuppe af de lækre grøntsager.

Vi søger en pædagog 32 timer  til vores børnehave afdeling

Du finder stillingsopslaget her

• 29-10-2018
    18:30-21:00